Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Περί ιων

      Είναι γεγονός πλέον στις μέρες μας, πως για να γνωρίζεις ιατρική δε χρειάζεται να είσαι γιατρός και για να δημιουργήσεις μια κατασκευή δε χρειάζεται να είσαι μηχανικός, για να υποστηρίξεις την άποψή σου δε χρειάζεται να είσαι δικηγόρος και για να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα δε χρειάζεται να είσαι λογιστής, με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν ασχολούνται μόνο μηχανικοί υπολογιστών και κηπευτικά δε γνωρίζουν μόνο οι γεωπόνοι. Γενικά οι γνώσεις που έχουν οι σύγχρονοι πολιτισμένοι άνθρωποι, είναι σύνθετες, ποικιλόμορφες και αέναες. Αρκεί κάποιος να θέλει να μάθει κάτι και το μαθαίνει. Οι ειδήμονες και οι ειδικοί, πλέον δε μπορούν να κοροϊδέψουν κάποιον με την ίδια ευκολία που το έκαναν παλιά. Οι πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, είναι αμέτρητες, αρκεί να τις ζητήσει κάποιος με το σωστό τρόπο, για να βρει αυτό που ψάχνει. 

      Σχεδόν σε κάθε εποχή, ασχολούμαστε με κάτι, για κάποιο λόγο. Κάποτε ήταν το χρηματιστήριο και γίναμε όλοι οικονομολόγοι. Μετά ήρθαν τα γενόσιμα φάρμακα και γίναμε όλοι φαρμακοποιοί. Τα τελευταία χρόνια, "προωθείτε" παγκοσμίως ο covid 19,  ο πλέον γνωστός μας κορωνοιός. Χωρίς να είναι κάποιος γιατρός, μπορεί να γνωρίζει πως, σχεδόν σε κάθε ήπειρο του κόσμου έχουν βρει εμβόλιο. Στις περισσότερες έχουν εγκριθεί τέσσερα, το Pfizer, το Johnson & Johnson, το Modema και το AstraZeneca. Στη Ρωσία και τα περίχωρα υπάρχει το Sputnik- V. Στην Κίνα το CanSino, το CoronaVac, το RBD-Dimer, το Sinopharm BBIBP και το Sinopharm Wuhan. Στην Ινδία το Covovax. Το "κωμικόν" της υποθέσεως είναι πως σε μερικές περιπτώσεις, δεν αναγνωρίζεται το εμβόλιο σε όλες τις χώρες. Έτσι αν έχεις εμβολιαστεί πλήρως στη Ρωσία με Sputnik- V, στην Ευρώπη επειδή δεν αναγνωρίζεται, πρέπει να εμβολιαστείς, ίσως πλήρως, και με τα "ευρωπαϊκά". Επίσης, για την ώρα, για να θεωρείται κάποιος "καλυμμένος" απέναντι στον ιό, πρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις, να κάνει τρείς δόσεις σε διάστημα ενός έτους. Είναι γεγονός, πως οι μεταλλάξεις του ιού, μάλλον λόγω του εμβολίου, είναι πάρα πολλές, γνωστές και άγνωστες. Οι γνώσεις που έχουμε για τον ιο , είτε ισχύει είτε έτσι θέλουν να φαίνεται, είναι ανεπαρκείς, ώστε να καταφέρουμε να τον ελέγξουμε, έστω και μερικώς. Επίσης, γεγονός είναι, πως ο ιος πλέον αποδυναμώνεται και δείχνει να ακολουθεί τους αειθαλείς νόμους της φύσης, ακμή και παρακμή. 
      Είναι "περίεργο" που μας έχουν πείσει, πως για την εξέλιξη της ασθένειας αυτής, φταίμε εμείς οι πολίτες και όχι οι διάφοροι "μηχανισμοί", εθνικοί-ευρωπαϊκοί-παγκόσμιοι, που παίρνουν μέτρα και αποφάσεις. Είναι "περίεργο" το πως κατάφεραν να εξαναγκάσουν τον περισσότερο κόσμο να κάνει κάτι που δεν θέλει και μάλιστα γνωρίζοντας πως ίσως του κάνει κακό. Είναι "αξιέπαινο", πως παγκοσμίως η δικτατορία "μεταμφιέστηκε" σε δημοκρατία, ο λύκος δηλαδή σε πρόβατο, και συνεχίζουμε όπως πριν, εθελοτυφλώντας. Οι εξουσίες (πολιτικές, θρησκευτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, κ.λπ..) βρίσκονται σε λήθαργο και παράλυση, μη μπορώντας να λειτουργήσουν κανονικά. 
      Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που πιστεύουν πως όταν κάποια στιγμή τελειώσει αυτό, θα επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση. Δυστυχώς, ο φόβος και η αμφιβολία, έχουν "φυτευτεί" τόσο βαθιά και περίτεχνα στο μυαλό και την καρδιά των ανθρώπων, ώστε δεν ξεριζώνεται εύ6κολα. Ήρθε για να μείνει. Είναι γεγονός, πως όταν κάποτε τελειώσει αυτό, θα αφήσει πίσω του πολλούς "ελλαττωματικούς" ανθρώπους. 
      Και το τέλος, όπως φαίνεται θέλει πολύ χρόνο ακόμα.

      







2 σχόλια:

CRKB IT SOLUTION PVT LTD είπε...


Good luck & keep writing such awesome content.

Virgin Linseed Oil BP
flaxseed oil

CRKB IT SOLUTION PVT LTD είπε...


Always look forward for such nice post & finally I got you. Really very impressive post & glad to read this.
Architects in Indore
Civil Contractors in Indore